Södersjukhuset säkras av ASSA

Att hitta balanspunkten mellan tillgänglighet och säkerhet är en verklig utmaning för säkerhetschefen på Södersjukhuset (SÖS) i Stockholm. Läs mer om hur ASSA löste säkerheten på SÖS.

ASSA ARX Säkerhetssystem med larm

Med inbrottslarm i ASSA ARX skapas ytterligare fördelar då ARX säkerhetssystem ger förutsättningar för en ekonomisk installation, enkel administration och trygga användare. Läs mer om ASSA ARX säkerhetssystem.

SMARTair Genesis

Steget till ett passersystem är mindre än någonsin med SMARTair™ Genesis från ASSA. En lönsam och bekväm lösning för mindre verksamheter som vill gå från mekanisk låsning till passersystem. Bra exempel är butiker, kontor och vårdcentraler. Läs mer om SMARTair™ Genesis passersystem.

Traka21ett säkert nyckelskåp

Det är lätt hänt att företagets gemensamma nycklar försvinner i den dagliga hanteringen. Inte minst utan loggning av vem som har vilken nyckel och när denna ska återlämnas. Lösningen är Traka21. Läs mer om Traka21 nyckelhantering.

Motorlåset ASSA 840C/850C

ASSA lanserar nu en ny familj avnykonstruerade, renodlade motorlås i sex varianter för att passa olika dörrar. Låsen har krypterad Hi-O kommunikation och sensorer för temperatur, fuktighet, vibrationer, G-kraft och hakregelns position. Marknadens säkraste, snabbaste och starkaste motorlås. Läs mer om motorlåset ASSA 840C/850C.