Sök sommarjobb hos oss på ASSA

Varje år erbjuder ASSA sommarjobb till högskolestudenter. I år, 2015, kommer sommarjobbare att behövas framförallt inom produktion och logistik i Eskilstuna. Arbetet omfattar 4 – 8 veckor. Mer om sommarjobb och ansökan här.

Traka21 - Ett snabbt, enkelt och säkert nyckelskåp

Det är lätt hänt att företagets gemensamma nycklar försvinner i den dagliga hanteringen. Inte minst eftersom att det sällan loggas vem som har vilken nyckel och när denna ska återlämnas. Det blir ineffektivt och dyrt i längden. Lösningen är Traka21. Läs mer om Traka21 nyckelhantering.

ASSA ARX Säkerhetssystem kombinerar passersystem och larm

ASSA ARX tar nu steget från att vara ett passersystem till att bli ett säkerhetssystem med kombinerat passersystem och inbrottslarm. ASSA ARX är idag marknadsledande när det gäller passersystem. Med larm i ARX skapas ytterligare fördelar då ARX säkerhetssystem ger förutsättningar för en ekonomisk installation, enkel administration och trygga användare. Läs mer om ASSA ARX säkerhetssystem.

SMARTair Genesis

Steget till ett passersystem är mindre än någonsin med SMARTair™ Genesis från ASSA. En lönsam och bekväm lösning för mindre verksamheter som vill gå från mekanisk låsning till passersystem. Bra exempel är butiker, kontor och vårdcentraler. Läs mer om SMARTair™ Genesis passersystem.

Motorlåset ASSA 840C/850C är snabbare, starkare, säkrare

ASSA lanserar nu en ny familj av motorlås. Låsen är helt nykonstruerade och framtagna från grunden som renodlade motorlås. Låset finns i sex varianter för att passa olika dörrar. Låsen har krypterad Hi-O kommunikation och sensorer för temperatur, fuktighet, vibrationer, G-kraft och hakregelns position. Marknadens säkraste, snabbaste och starkaste motorlås. Läs mer om motorlåset ASSA 840C/850C.