Projekteringsavdelningen och BIM

ASSA har i mer än ett halvt sekel varit inblandade i de flesta byggprojekt i hela landet, stora som små. Vi kan erbjuda våra kunder det senaste inom produkter teknologi och kunskap.

ASSAs projekteringsavdelning beslog nära XXXXX dörrar under 2015. De senaste 10 åren har vi planerat i detalj mer än 500.000 dörrar! Vi kan hjälpa till med både rådgivning och full projektering - beroende på dina krav.

Kundcase...

På ASSA arbetar vi målmedvetet med BIM. Vårt mål är att leverera BIM-dörrlösningar som skapar mervärde för våra kunder och partners.Vårt eget program ASSA ABLOY Opening Studio™ för beslagning av dörrar, lås och hårdvara kan överföra information och geometri till och från BIM verktyg via en tilläggsmodul.

Våra dörrlösningar med lås och beslag i 3D innehåller all relevant information om produkter, inklusive artikelnummer, och länkar till detaljerad information som produktblad och EPD (Environmental Product Decleration). Denna information kommer också att finnas i BIM verktyg för produktion och drift.