Hjälp med dörrbeslagning och lås för arkitekter

Stöd för arkitekter och projekterare

ASSA hjälper dig att rekommendera de bästa låsen och säkerhetsprodukterna för en hållbar säkerhetslösning som passar dina kunders behov och dina designambitioner.

Du som är arkitekt eller projektör spelar en viktig roll i skapandet av en bekväm, säker och hållbar dörrmiljö.

Allt börjar med dörren

Dörrar är kanske den mest intima kontaktpunkt vi människor har med en byggnad. De ska se bra ut och smälta in i byggnadens design. De ska svänga upp, glida isär eller öppnas lätt vid utrymning. De ska besegra värme eller blockera kyla. De ska vara hållbara. Och framför allt ska de hålla oss trygga och säkra.

Vårt låserbjudande är komplett

ASSA är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av lås och beslag med ett komplett sortiment av innovativa och integrerade dörrlösningar för alla typer av byggnader och miljöer. Vi har stora möjligheter att erbjuda dig en säkerhetslösning som passar för just ditt projekt.

Hjälp i projekteringen av säkerhetslösningar

ASSAs projekteringsavdelning har specialister med lång erfarenhet och unika kunskaper i att ge förslag på bra säkerhetslösningar. Våra specialister är väl förtrogna med de regler och krav som myndigheter och försäkringsbolag föreskriver när det gäller utrymning och intrångsskydd.

ASSAs låsprodukter och dörrlösningar

På våra Produktsidor finns detaljerad beskrivning, bilder och dokumentation om ASSAs lås och säkerhetsprodukter. I Lösningar & referenser ger vi exempel på hur en lösning kan se ut och visar upp några riktiga projekt.

ASSAs Minikatalog 2015

Här kan du bläddra i ASSAs Minikatalog 2015.
Du kan även ladda ner Minikatalogen.

ASSA Minikatalog 2015

ASSA AB har sommaröppet

Kundservice når du på 0771-640 640

Det går även att nå våra avdelningar per mejl:

Order innesalj.assa@assaabloy.com

Order ARX order.arx@assaabloy.com

Låssystem mks.assa@assaabloy.com

Helpdesk helpdesk.assa@assaabloy.com

Arkivet systemarkiv.assa@assaabloy.com

 

För order hänvisar vi till våra blanketter på hemsidan och mejl i möjligaste mån. Ärenden/order av låssystem önskas i första hand via ASSA Security Master (ASM).