ASSA Neptun och ASSA Triton - De nya cylinderserierna

/Other/assa-se/for-foretaget/bilder/neptun-triton.jpg

ASSA har utvecklat ett nytt cylindersortiment med det bästa från tidigare cylinderserier för flerbostadssegmentet, kommersiella lokaler och offentliga fastigheter.

ASSA Triton

ASSA Triton för kommersiella lokaler och offentliga fastigheter är en cylinderserie där vi har valt ut det bästa från våra cylindrar och samlat tekniken och kunskapen. Med ASSA Triton täcker vi alla dina behov och säkerhetsnivåer. Med en nyckel kan du låsa allt – från högsäkerhetscylindrar med CLIQ®-funktion till det enklaste förråd. Den tekniska nivån gör den också till vår säkraste cylinderserie och erbjuder därmed en ökad trygghet.

Säkerhet i tre nivåer

Optimera ditt låssystem genom att välja rätt säkerhetsnivå på respektive dörr. Högsta säkerheten får du med Triton CLIQ®-cylinder. Den passar till exempel i skalskyddet, serverhallar och utvecklingsavdelningar, då du enkelt kan styra tillträde elektroniskt med scheman och samtidigt få loggar. Nästa nivå är Triton högsäkerhetscylinder. Den lämpar sig för bland annat entrédörrar, lagerdörrar och avdelningsdörrar. Tredje nivån, Triton systemcylinder, är fortfarande tekniskt avancerad men ett ekonomiskt val för exempelvis förrådsdörrar och städutrymmen. Möjligheten att kombinera de tre nivåerna ger därmed en ekonomiskt fördelaktig lösning.

ASSA Triton med CLIQ® Remote

Cylindrarna från ASSA Triton skyddas av patenterad teknik på absolut toppnivå i kombination med elektronisk kod. En nyckel kan tilldelas schemalagt tillträde, spärras elektroniskt och alla händelser kan vid behov spåras i efterhand. En cylinder med CLIQ kan användas i en entré likaväl som ett hänglås i skogen. Ingen kabeldragning behövs vilket gör installationen enkel.
Här kan du ladda ner produktblad och här finner du ytterligare information om ASSA Triton.

ASSA Neptun och ASSA Triton är utvecklade i Sverige för svenska krav.

ASSA Neptun

ASSA Neptun för flerbostad är en ny lösning som gör att du kan låsa allt från skalskydd till lägenhetsdörrar, postboxar och soprum med endast en nyckel. Den tekniska lösningen innebär dubbla spärrelement som ger en säker cylinder för ökad trygghet. 

Säkerhet i två nivåer

Du kan optimera ditt låssystem genom att välja rätt säkerhetsnivå på respektive dörr. Den högsta säkerheten får du med högsäkerhetscylindrar. Dessa passar till exempel i skalskydd och entréer. Där samma krav på säkerhet i dörrmiljön inte finns, kan du välja ASSA Neptun systemcylinder. Systemcylindern är tekniskt avancerad men ett ekonomiskt val för exempelvis förrådsdörrar och soprum. Det är möjligt att kombinera de två nivåerna vilket ger en ekonomiskt fördelaktig lösning för hela fastigheten.

En nyckel till flera typer av lås

När du väljer ett låssystem från ASSA Neptun har du valt den mest flexibla lösningen eftersom du kan kombinera olika typer av cylindrar. Med ASSAs funktionscylindrar kan samma nyckel användas både i fastighetens gemensamma utrymmen såsom porten och garaget samt till den boendes privata postbox och lägenhetsdörr.
För fastighetsskötaren finns det möjlighet att ha ASSA Neptun till både dörr- och väggnyckeltuber, vilket möjliggör enkel nyckelhantering vid serviceuppdrag med mera.
Här kan du ladda ner produktblad och här finner du ytterligare information om ASSA Neptun.