Många fördelar med SMARTair™ passersystem

/Other/assa-se/for-foretaget/bilder/SMARTair%203.jpg

I ASSA SMARTair™ passersystem behöver du inte dra några kablar mellan läsare. Den kanske största fördelen är därför att du kan placera läsarna på ett stort geografiskt område. Installationen blir därför kostnadseffektiv.

Programvaran till ASSA SMARTair™ passersystem kan hanteras via domäner, vilket gör att flera operatörer kan administrera systemet. Väljer du att komplettera systemet med en online ansluten uppdateringsläsare, får du möjligheten att ge behörighet till fler dörrar, läsa ut loggar eller enkelt spärra ett borttappat kort. Även på distans.

SMARTair™ säkrar dörren eller skåpet

I SMARTair™-systemet finns flera typer av läsare, det är bara att bestämma vilken du har behov av; på dörren, på väggen eller på ett skåp.

Eftersom varje läsare är oberoende av de andra enheterna i passersystemet, och heller inte är beroende av ett nätverk eller annan uppkopling, blir det hög driftsäkerhet i säkerhetssystemet.

Du kan själv sköta ditt SMARTair™ passersystem

Och som en extra fördel har vi gjort administrationen enkel. Du ska inte behöva vara utbildad IT-expert för att kunna hantera ditt passersystem.

Till våra produktsidor för ASSA SMARTair™.

Vill du veta mer om hur ASSA passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I Lösningar & referenser ger vi exempel på hur en lösning kan se ut och visar upp några riktiga projekt.