Steget till ett passersystem är mindre än någonsin med SMARTair™ Genesis

/Other/assa-se/for-foretaget/bilder/SMARTair-genesis-landning.jpg

SMARTair™ Genesis är den lönsamma och bekväma säkerhetslösningen för mindre verksamheter som vill gå från mekanisk låsning till passersystem. Bra exempel är butiker, kontor och vårdcentraler.

SMARTair™ Genesis kräver ingen dator eller separat programvara för att fungera. Istället kopplas en masterkontrollenhet med inbyggd programvara till kundens nätverk. Användaren administrerar sedan systemet via en webbläsare från en dator i nätverket.

Till masterkontrollenheten ingår en online kortläsare med knappsats som styr entrédörren. Denna kortläsare fungerar även som en programmeringsenhet för passerkorten. Övriga dörrar förses med läsare som bygger på ”update-on-card” konceptet vilket gör att det inte krävs någon kabeldragning. Läsare för innerdörrar kräver inte heller någon extern strömförsörjning då de är batteridrivna.

Så snart en användare passerat genom entrédörren med sin Genesis nyckelbricka eller kort, är det aktiverat för övriga dörrar denne har behörighet att öppna.

SMARTair™ Genesis kan hantera upp till 30 dörrar och 300 användare.

Till våra produktsidor för ASSA SMARTair™.

Vill du veta mer om hur ASSA passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I Lösningar & referenser ger vi exempel på hur en lösning kan se ut och visar upp några riktiga projekt.