ASSA SMARTair™ Guest gör det enkelt att ge hotellgäster trygghet

/global/scaled/5000x2175x0x120x1000x435/Other-assa-se-for-foretaget-bilder-smartair-guest.jpg

Med ASSA SMARTair™ Guest kan ett hotell eller en liknande verksamhet med upp till 50 dörrar på ett enkelt sätt gå från mekaniska nycklar till kort utan ett avancerat upplägg.

Oavsett storlek på hotell, är en trygg gäst en nöjd gäst. Varje hotellägare känner säkert igen sig i problemen med gäster som glömmer att lämna tillbaka sina nycklar.

Enkelt att ersätta nycklar med kort

Mindre hotell, B&B och vandrarhem anlitar ofta sin lokala låssmed för att byta cylindrar. Nu kan de även kontakta sin låssmed för att på ett enkelt sätt ersätta nycklar mot kort med SMARTair™ Guest.

Systemet är utvecklat och framtaget utifrån önskemål från marknaden och från våra återförsäljare som ofta har kontakt med sina mindre, lokala hotell. 

Smidig in- och utcheckning av hotellgäster

Systemet har två olika gränssnitt att jobba i, ett för installatör och fastighetsansvarig och ett för personalen i receptionen. Med en in- utcheckningsfunktion kan receptionspersonal på ett snabbt och säkert sätt ge behörighet till en gäst, utan risk för att checka in en person om det redan bor någon i rummet. När tiden för utcheckning infaller, slutar kortet automatisk att fungera. Rummet blir då ledigt och en ny gäst kan checkas in.

De batteridrivna läsarna för gästrum ger hög driftsäkerhet då gästerna alltid kan öppna sitt rum, även vid strömavbrott. I sortimentet finns också värdeskåp, energisparenheter och kodlås för ytterdörrar.

ASSA SMARTair™  Guest kommer att säljas via ASSAs ordinarie återförsäljare. Detta ger kunden lokal support på såväl mjukvara som allt kring dörren.

Till våra produktsidor för ASSA SMARTair™.

Vill du veta mer om hur ASSA passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I Lösningar & referenser ger vi exempel på hur en lösning kan se ut och visar upp några riktiga projekt.