Fördelar med RX WEB passersystem

/global/scaled/877x382x0x43x877x381/Other-ASSA-SE-for-foretaget-Bilder-rx-web-2.jpg

RX WEB är det enkla online-passersystemet från ASSA. Tanken är att det med enkelhet ska kunna skötas av någon som vanligtvis arbetar med annat.

Med RX WEB är du snabbt, enkelt och kostnadseffektivt igång. Snabbt eftersom ingen mjukvara behöver installeras och ingen server behöver konfigureras. Enkelt tack vare att programmet är mycket lätt att lära och arbeta med. Grundtanken är att passersystemet enkelt ska kunna skötas av en person som vanligtvis arbetar med annat.

Det är kostnadseffektivt då instegskostnaden för ett online-system vanligtvis är betydligt högre och du slipper en dyr nyckelhanteringskostnad.

Dator behövs bara vid driftsättning och ändringar i systemet. Alla behörigheter och databaser lagras i dörrarnas centralenheter. RX WEB använder befintligt datanätverk för kommunikation. RX WEB kan styra larmet.

Vill du veta mer om hur ASSA passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I Lösningar & referenser ger vi exempel på hur en lösning kan se ut och visar upp några riktiga projekt.