Referenser

Vårdcentral

Traka Touch och Låsteam Borås skapar trygghet för personalen

Hot och våld mot vårdpersonalen blir tyvärr allt vanligare. Då måste väktarna kunna ingripa snabbt och ibland låsa upp dörren till vårdavdelningen med nyckel. På Södra Älvsborgs sjukhus har väktarna tillgång till alla nycklar i nyckelskåpet Traka Touch. Det äldre skåp som fasats ut var beroende av ett fungerande datanätverk. Men Traka Touch fungerar både i nätverk med central administration och offline som hos Södra Älvsborgs sjukhus.

Ladda ner kundcase för att läsa mer

Industri

Säker nyckelhantering inomindustri och produktion

Den stora fördelen är en effektivare nyckelhantering genomminskad administration, säger Lars Rosenlund. Kommer ennyckel på drift kan den snabbt spärras av administratören.Ingen har längre några nycklar i fickan, utan nycklarna finnsistället i Trakaskåpen som är utplacerade i byggnaderna.

Ladda ner kundcase för att läsa mer

Traka hos Olivia Hemtjänst

Hemtjänst

Säker nyckelhantering på Olivia Hemtjänst

Spårbarhet och minskad administration är två stora fördelar med det digitala nyckelskåpet, Traka Touch, enligt Maria Segring, enhetschef på Olivia Hemtjänst i Åkersberga. Möjligheten att spåra vem som har en viss nyckel har gjort att personalen numera nästan alltid lämnar tillbaka nyckeln efter arbetspasset.

Ladda ner kundcase för att läsa mer