Referenser

Vårdcentral

Var är nycklarna till medicinskåpet?

Det är livsviktigt så jag behöver dem nu”. Så kunde ropeneka i lokalerna i Mansfield Medical Centre, en vårdcentral i Coventry i England. Det var innanman skaffade det intelligenta nyckelhanteringssystemet Traka21. Då var det ingen ordning alls.Nu är det ordning och reda; nycklarna finns alltid i tryggt förvar i skåpet när de inte används.

Ladda ner produktblad för att läsa mer

Servicebilar

Enklare och säkrare hantering av bilnycklar

Garaget är det glömda rummet, menar det brittiska företaget Dura. De hjälper därför sinakunder att få ett funktionellt garage med en tilltalande interiör och tillhandahåller skräddarsyddagaragelösningar, till exempel skåp, hyllor och snygga, slitstarka golv.Dura har en stor fordonspark och nycklarna administreras med det intelligenta nyckelhanteringssystemetTraka21 från ASSA. Det ger ökad kontroll och säkerhet och spar mycket tid.

Ladda ner produktblad för att läsa mer

Byggbodar

Nyckelhantering till byggarbetsplatser

YIT är ett bygg- och tjänsteföretag med huvudkontor i Helsingfors, som fokuserar på att skapaattraktiva och hållbara stadsmiljöer genom byggnation av bostäder, affärslokaler och infrastruktursamt andra stora projekt. YIT har precis färdigställt nya bostäder i en 150 år gammalkvarnbyggnad i Kuopios hamn. Den vackra, röda tegelbyggnaden “Wanha Mylly” rymmer nu 44lägenheter, allt från små enrummare till stora etagelägenheter samt lokaler för blandadkommersiell verksamhet.

Ladda ner produktblad för att läsa mer

Sjukhus

Så får sköterskorna mer tid för patienterna

I sjukhusens medicinskåp finns läkemedel som i orätta händer kan vara livsfarliga.I skåpen finns ibland också stöldbegärliga narkotiska preparat. Med det intelligenta ochlättanvända nyckelhanteringssystemet Traka får personalen kontroll över medicinskåpen.Det spar tid, som istället kan ägnas åt patienterna, och ger ökad säkerhet.

Ladda ner produktblad för att läsa mer

Transport

Hantera nycklar med lastbilar

Wards of Olney är ett brittiskt flyttföretag, med verksamhet i Buckinghamshire,Milton Keynes, Bedford och Northampton. Wards hjälper såväl privatpersoner somföretag att flytta på ett smidigt och effektivt sätt. Bland kunderna finns bland annatden brittiska sjukvårdsmyndigheten NHS, med flyttuppdrag som sträcker sig från småkontor till stora kliniker.

Ladda ner produktblad för att läsa mer