Hitta rätt lås för dina dörrar hemma

Här hittar du tips och råd om lås och säkerhet för dig som är konsument och privatperson. ASSA har lås och säkerhetslösningar för ytterdörrar, innerdörrar och andra låspunkter.

För att lyckas med din säkerhetslösning hemma ska du ha en bra kombination av trygghet, säkerhet och bekvämlighet.

Trygghet med rätt lås

Trygghet upplever du när vet att det är låst. När det är enkelt att komma ut i en nödsituation. När du ser att barnen kommit hem från skolan.

Säkerhet med godkända lås

Säkerhet får du när du väljer godkända och testade produkter. När du har koll på dina nycklar. När hela ditt skydd är komplett.

Lås ska underlätta vardagen

Bekvämlighet är när låsen underlättar din vardag. En nyckel som passar i alla dina lås eller lås som automatiskt låser, som kan öppnas med kod eller via din smartphone.

ASSA utvecklar och tillverkar lås

ASSA utvecklar och tillverkar lås för hemmets alla dörrar. Vi säljer inte produkterna själva utan genom våra duktiga återförsäljare. Men här på vår hemsida ger vi tips och råd om lås för dig som är konsument och privatperson och söker lås- och säkerhetslösningar för hem och fritid. Med Yale Doorman kan du låsa och låsa upp utan nycklar och styra ditt lås via en app i mobilen. Med vårt godkända lås ASSA Entré får du istället ett rejält mekaniskt lås med vanliga nycklar. Ett Codehandle kodlås på altandörren eller fönster ökar bekvämligheten. Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt lås för alla dina dörrar.

Välj rätt lås

Låsen till våra bostäder har utvecklats mycket de senaste åren. Framförallt finns det två spår att välja, det elektroniska eller det mekaniska.Låt din livsstil avgöra vad som passar dig och din familj. Här får du en jämförelse för att underlätta ditt val. Läs mer om vilket lås som passar dig i vår guide "Välj rätt lås"

Återförsäljare

Våra duktiga återförsäljare finns i hela landet. De ger dig råd och hjälper dig att hitta den lösning som bäst passar dig och dina behov. Klicka här för att hitta den närmaste återförsäljare av ASSAs produkter.

Yale Doorman - så funkar det!