ASSA ReKey tryggar Bosvedjan

/global/scaled/5587x2431x30x1002x1000x435/Other-ASSA-SE-Losningar-Referenser-Bilder-ref_bosvedjan-1.jpg

Sveriges största HSB-förening, Brf Bosvedjan i Sundsvall, installerar låssystemet ASSA ReKey. Med cylindern försvinner otryggheten kring borttappade nycklar.

Bostadsrättsföreningen Bosvedjan i Sundsvall, består av 51 trevåningshus, med drygt 1000 lägenheter. När två av föreningens låssystem började bli för gamla beslöt man att gå över till ASSA ReKey.  

ASSA ReKey gör tillvaron både enklare och säkrare i bostadsrättsföreningen, säger Henrik Bufvers, förvaltare på HSB Mitt, med ansvar för Brf Bosvedjan.

Det nya systemet har fungerat otroligt bra. Många hantverkare och entreprenörer behöver tillträde till olika delar av fastigheterna. Skulle något hända med en huvudnyckel är det inte en katastrof i ReKey-systemet. Det är möjligt att ställa om behörigheten så att den gamla huvudnyckeln blir oanvändbar i lägenheterna. Det är en stor fördel som kan spara betydande summor.

Vill du veta mer om hur ASSA passar dina säkerhetsbehov?

På våra sidor Arkitekt & projektering berättar vi vilket stöd och hjälp vi kan ge i projektering av en dörrlösning. I sidorna För företaget finns det mesta du behöver veta om vårt produkterbjudande.